Sisteme industriale de rafturi,
la standarde de fabricare Toyota

Acoperire
nationala

Montaj si
mentenanta

Analiza si proiectare

Consultanta pe proiect
click aici pentru varianta ideala pentru investitii trainice
Cele mai moderne sisteme de rafturi sunt mai mult decat simple suporturi pentru depozitarea marfii. Noile tehnologii participa efectiv la economisirea timpului si spatiului in procesul de depozitare.

Cu un renume mondial, Toyota isi continua misiunea in domeniul logisticii si va pune acum la dispozitie si sisteme de rafturi care preintampina toate cerintele spatiului dvs. Acum nu mai pierdeti timp cu mutarea paletilor pentru accesul la bunul depozitat - fiecare produs beneficiaza de perimetrul propriu, in acelasi timp spatiul de depozitare fiind redus cu pana la jumatate.
Alegeti sistemul de rafturi de care aveti nevoie din gamele prezentate mai jos sau solicitati aici Oferta / Un proiect de rafturi personalizat aplicatiei dumneavoastra.

 cere un pret avantajos  cere un pret avantajos  cere un pret avantajos
 Rafturi conventionale  Rafturi pentru depozitare intensiva  Rafturi pentru marfuri nepaletizate
 Sistem industrial de rafturi pentru mentinerea stocurilor sub control: fiecare palet este accesibil in orice moment si nu este necesara mutarea paletilor pentru a ajunge la bunurile depozitate. Sistemele sunt configurate in functie de inaltimea si greutatea paletului.

Solicita aici cea mai buna Oferta
 Ne dorim ca partenerii nostri sa isi poata maximiza spatiul de depozitare folosind zona dedicata cat mai eficient posibil. Pentru a se potrivi diferitelor tipuri de aplicatii si cerinte, va oferim 5 tipuri de sisteme de rafturi pentru depozitare intensiva.

Solicita aici cea mai buna Oferta
 Indiferent daca aveti aplicatii simple, de intensitate medie sau foarte intense, noi va putem oferi o solutie pentru depozitarea in rafturi a sarcinilor nepaletizate, care sa se potriveasca aplicatiei! Contactati-ne pentru a va oferi solutia optima potrivita necesitatilor aplicatiei!

Solicita aici cea mai buna Oferta

 cere un pret avantajos  cere un pret avantajos  cere un pret avantajos
 Depozitare pe orizontala  Depozitare pe verticala  Carusele verticale
 Un carusel orizontal alege intotdeauna cea mai scurta cale catre usa de acces. Mai multe unitati orizontale pot fi operate de o singura persoana reducand astfel timpul de asteptare.

Solicita aici cea mai buna Oferta
 Sistemele de depozitare de la Kardex Remstar sunt potrivite tuturor aplicatiilor de order picking: au un design ergonomic, economisesc timp si spatiu.


Solicita aici cea mai buna Oferta
 Caruselele Verticale constau intr-o serie de rafturi care se rotesc la comanda si livreaza obiectele alese la o inaltime sigura, ergonomica si convenabila.


Solicita aici cea mai buna Oferta
SOLUTII COMPLETE PENTRU MANIPULAREA SI DEPOZITAREA MARFII

Toyota Material Handling Romania (TMHRo) este parte a grupului Toyota Material Handling, liderul mondial in domeniul echipamentelor de manipulat marfa. Experienta de peste 50 de ani a grupului, resursele alocate cercetarii si dezvoltarii, precum si Know-How-ul in domeniu, se concretizeaza in produse de inalta calitate care incorporeaza o tehnologie de varf. Prezenta pe piata locala incepand din anul 1996, TMHRo este o companie specializata in domeniul manipularii si depozitarii marfurilor, oferind solutii personalizate pentru fiecare aplicatie.

Solicitati-ne aici mai multe detalii sau spuneti-ne de ce anume aveti nevoie.
Campanie realizata de IBC Focus