Sistemul modular de canalizare cu cea mai mare durata de viata

Cea mai raspandita solutie de canalizare din Europa este disponibila acum si in Romania. Sistemul de canalizare din beton produs de Somaco este modular si flexibil, se poate adapta tuturor tipurilor de proiecte de canalizare. Elementele prefabricate din beton sunt produse cu tehnologia germana BFS, care permite un grad inalt de control al parametrilor de calitate.

Sistemul este economic, pentru ca are o durata mare de viata (pana la 70 ani) si costuri reduse de intretinere. Este comod, pentru ca ofera o solutia completa: proiectare, executie si transport la cerere.
Documentatie Tehnica Sistem Canalizare Somaco GRATUIT: Instructiunile de montaj ale sistemului de canalizare
In luna mai 2014, Grupul Somaco a adaugat o noua linie de produs in oferta de elemente prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera: gurile de scurgere din beton.
Acum sistemul de canalizare din beton Somaco cuprinde: tuburi de canalizare, elemente de camin, guri de scurgere, garnituri de etansare pentru tuburi si camine, precum si alte componente.

Dovada calitatii si performantei solutiei oferite de Grupul Somaco o reprezinta portofoliul de lucrari edilitare executate cu produse Somaco: modernizarea retelelor de canalizare din peste 24 judete ale tarii, in regiunile Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia si Transilvania.
Grupul Somaco devine liderul pietei prefabricatelor de beton din Romania

La inceputul lunii iunie 2014, Grupul Somaco a achizitionat alte doua fabrici de elemente prefabricate din beton, la Timisoara si Targoviste. Acestea se adauga celor 4 unitati de productie existente in portofoliul Somaco (Buzau, Roman, Adjud si Teius.

Prin aceasta achizitie, Grupul Somaco a devenit cel mare mare producator de elemente prefabricate de beton din Romania. Somaco deschide astfel drumul catre lucrari de mare anvergura, localizate in orice colt al tarii, pe care Grupul le poate onora eficient din mai multe locatii. De exemplu, pentru lucrarile din zona Bucuresti Somaco poate livra structuri prefabricate din 3 fabrici – Buzau, Targoviste si Teius.

In ultimii 5 ani am investit peste 21 milioane de euro, astfel incat sa asiguram o gama de produse in continua crestere, adaptata nevoilor clientilor, o calitate superioara a produselor si serviciilor, precum si o acoperire nationala a proiectelor de constructii.

In afara de sistemul de canalizare din beton, portofoliul de produse al Grupului Somaco cuprinde: elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie (fundatii pahar din beton, stalpi prefabricati din beton, grinzi si pane prefabricate din beton, pereti din beton, elemente planseu etc.), elemente prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera (elemente pentru poduri si podete), sistemul REBLOC® de dispozitive de protectie la drumuri (parapeti tip « New Jersey », cea mai eficienta si mai sigura solutie de securizare a drumurilor, certificata european), elemente prefabricate din beton pentru infrastructura electrica (L.E.A. cat si L.E.S.), sistemul de zidarie si termoizolatie din BCA.

Solicita aici Oferta pentru proiectul tau!
 
 
© Somaco Grup Prefabricate 2014. Continutul acestui newsletter este proprietatea Somaco Grup Prefabricate. Toate drepturile rezervate. Newsletterul Somaco Grup Prefabricate are scop pur informational.
   
Campanie realizata de IBC Focus