Grupul Somaco se extinde in vestul tarii si devine liderul pietei prefabricatelor de beton din Romania

La inceputul lunii iunie 2014, Grupul Somaco a achizitionat alte doua fabrici de elemente prefabricate din beton, la Timisoara si Targoviste. Acestea se adauga celor 4 unitati de productie existente in portofoliul Somaco (Buzau, Roman, Adjud si Teius).

Prin aceasta achizitie, Grupul Somaco a devenit cel mare mare producator de elemente prefabricate de beton din Romania. Somaco deschide astfel drumul catre lucrari de mare anvergura, localizate in orice colt al tarii, pe care Grupul le poate onora eficient din mai multe locatii. De exemplu, pentru lucrarile din zona Bucuresti Somaco poate livra structuri prefabricate din 3 fabrici – Buzau, Targoviste si Teius.

In portofoliul de lucrari recente al Grupului Somaco se numara mari centre comerciale precum Dedeman, Kaufland, Carrefour, Bricostore, Praktiker, OBI, Metro, Baumax, Hornbach, centre logistice (Wim Bosman, S.E.A., Lidl, Kaufland, Xindao, Millenium Logistic Park), hale de productie (Gebauer&Griller, Hella, Schweighofer), structuri socio-culturale, consolidari hidrotehnice, bazine de retentie, lucrari de drumuri si poduri, structuri pentru statii eoliene si modernizari pentru sisteme de canalizare si linii electrice Enel etc.
Portofoliul sau de produse cuprinde gama de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie, pentru infrastructura rutiera, de apa-canal si electrica, precum si sistemul de zidarie si termoizolatie din BCA.
Prefabricate din beton pentru hale industriale si structuri la cheie

Gama de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie si hale industriale cuprinde: fundatii pahar din beton, stalpi prefabricati din beton, grinzi si pane prefabricate din beton, pereti din beton, elemente planseu. La cerere, Somaco poate produce si alte elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie si hale industriale, conform proiectului beneficiarului.

Sistem de canalizare din beton - tehnologie germana

Somaco aduce o solutie moderna si sigura pentru retelele de canalizare din Romania. Sistemul de canalizare din beton se compune din tuburi de canalizare, camine de vizitare, guri de scurgere si alte accesorii. Este modular si flexibil, se poate adapta tuturor tipurilor de proiecte de canalizare. Elementele prefabricate din beton sunt produse cu tehnologia germana BFS, care permite un grad inalt de control al parametrilor de calitate.Sistemul de canalizare din beton prezinta avantaje nete fata de alte materiale (ex. PVC), el fiind promovat ca prima solutie de canalizare in intreaga Europa. Este economic pentru ca are o durata mare de viata (pana la 70 ani) si costuri reduse de intretinere. Este comod, pentru ca ofera o solutia completa: proiectare, executie si transport la cerere.
Sistemul REBLOC® de dispozitive de protectie la drumuri

Somaco Grup Prefabricate aduce in Romania cea mai eficienta si mai sigura solutie de protectie la drumuri, certificata in conformitate cu standardele europene: sistemul REBLOC® de dispozitive de protectie la drumuri, care cuprinde o varietate de parapeti tip "New Jersey" din beton, utilizati pentru garantarea sigurantei in trafic pe autostrazi, drumuri nationale, santiere si spatii urbane. Produsele REBLOC® imbina peste 100 de ani de experienta in productia elementelor prefabricate din beton cu cele mai noi tehnologii si inovatii din domeniul sigurantei rutiere. Toate elementele REBLOC® produse de Somaco Grup Prefabricate garanteaza siguranta rutiera impusa de normele europene, sunt sinonimul calitatii de varf si al economiei de costuri.
Elemente prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera

Somaco Grup Prefabricate ofera o gama larga de elemente prefabricate din beton pentru poduri si podete: grinzi de pod din beton armat, aripi de pod din beton armat, elemente de podet din beton armat, dale din beton precomprimat, elevatii din beton armat. Acestea sunt produse in conformitate cu standardele in vigoare si cu proiectele IPTANA si pot fi adaptate proiectelor beneficiarilor.
La cerere, Somaco poate produce si alte elemente prefabricate din beton pentru infrastructura, conform proiectului beneficiarului.
 
 
© Somaco Grup Prefabricate 2014. Continutul acestui newsletter este proprietatea Somaco Grup Prefabricate. Toate drepturile rezervate. Newsletterul Somaco Grup Prefabricate are scop pur informational.
   
Daca doriti sa va dezabonati, accesati linkul dezabonareCampanie realizata de IBC Focus