600px image
Cofraje inovatoare:
Cofrajul gigantic: suprafata si rezistenta record
Pentru executia rapida si economica a lucrarilor, tendinta suprafetelor cofrante este sa creasca din ce in ce mai mult. La acest capitol, recordul a fost depasit: un singur panou Mammut 350 poate acoperi o suprafata cofranta de 8,75 mp. In plus, are o rezistenta de 100 kN/mp la presiunea betonului proaspat.

Sistemul Mammut 350 cu placa alkus, 100% din material sintetic:
Inlocuirea lemnului cu material sintetic face ca placile sa reziste la fel de mult ca ramele. Astfel pot fi folosite chiar de peste 1000 de ori. Economisiti plata a 300 de placi!Gratuit: Fisa Tehnica Cofraj Mammut 350 + Fisa Tehnica placa cofranta 100% sintetica

 


Solicitati aici Oferta cofraj sau mai multe detalii

 

Suprafata cofranta = 2,50 m x 3,50 m
MEVA este primul producator de sisteme de cofraje care a implementat placa cofranta 100% sintetica la toate produsele sale pe plan mondial.
193px image
Reducerea timpului de executie:
Fiind cele mai mari placi cofrante de pe piata, imbinarile necesare sunt mult mai putine, acest lucru marind automat viteza de executie a lucrarii.

Solicitati aici mai multe detalii

193px image
Inaltimi de sustinere de pana la 4 m:
Economisiti in special la proiectele la care variaza inaltimea de nivel, ca de exemplu la locuinte / cladiri de birouri cu parcare subterana etc.

Solicitati aici mai multe detalii

193px image
Garantia calitatii
germane:
Sistemele de cofraje cu placa alkus sunt de calitate germana garantata, la standarde europene!

Solicitati aici mai multe detalii

Beneficiaţi de experienţa MEVA
Specialistii MEVA sunt in masura de a monta placa alkus pe orice sistem de cofraje existent la ora aceasta pe piata. Ne punem experienta acumulata in 13 ani de existenta pe piata romaneasca si know-how-ul de peste 30 de ani al concernului in slujba clientilor nostri.
Cere aici detalii.
MEVA Sisteme de cofraje SRL

Tel: 021 206 64 60
www.meva.ro

Campanie realizata de IBC Focus - ConstructEmailing |