Care sunt tendintele de viitor ale constructiilor rezidentiale? Knauf Gips iti propune sa cunosti potentialul sistemelor de finisaj uscat cu ajutorul carora ideile dvs. devin realitate, fie ca vorbim de un element arhitectural deosebit, fie ca avem in vedere transformarea unui spatiu rezidential.

Te invitam la un simpozion special in care specialistii Knauf vor face demonstratii practice si iti vor prezenta o paleta de solutii pentru a amenaja uscat, rapid, curat si avantajos de la subsol si pana la acoperis.
Aici ai o invitatie GRATUITA
la Simpozion
Care sunt surprizele Simpozionului? Click aici
         
Demonstratii practice vor fi si pentru finisarea de rosturi si gletuirea diferitelor suprafete de constructii cu noile produse Knauf din gama Sheetrock. Gleturile Sheetrock sunt gata preparate si contin compusi vinilici care le ofera performante superioare fata de celelalte produse obisnuite, obtinand rezultate vizibil mai bune.

Inovatie de la Knauf: pereti din gips-carton cu proprietati superioare de izolare fonica

Ca ne dorim sau nu, zgomotul face parte din viata moderna, prezenta sa deranjeaza si afecteaza orele de odihna sau de relaxare. Solutia pe care Knauf o propune pentru a asigura linistea de care avem nevoie, dar si pentru a obtine caminul dorit, cu design modern, este realizarea peretilor cu placile speciale Knauf Silentboard . Aceste placi din gips-carton pentru cerinte speciale de protectie fonica sunt de inalta densitate, rezistente si cu rolul de a proteja caminul tau de zgomotul din jur.

In partea a doua a evenimentului, Knauf va demonstra beneficiile acestei placi speciale pe ritmuri sonore!

In cadrul acestui simpozion va fi desemnat si castigatorul concursului de proiecte, idei si creativitate pentru studentii UAUIM.

!
Participarea la simpozion se face doar pe baza de inscriere
Aici va puteti inscrie GRATUIT
Va asteptam impreuna cu prietenii sa sarbatorim
20 de ani de Knauf in Romania !

KNAUF
Cladirea City Gate - Turnul de Sud , Etaj 4
tel: 0-21 650 00 40, fax: 0-21 650 00 48
email: office@knauf.ro
apasati show pictures apasati show pictures
apasati show pictures
Campanie realizată de IBC Focus.