Top 3 greseli in constructii
Cele mai frecvente greseli in procesul de executie a unei lucrari sunt in general nerespectarea bugetului, a termenului de finalizare si a cantitatii materialelor stabilita initial. Mai ales pentru ca apar situatii imprevizibile pe parcurs, cifrele sunt greu de controlat cu metodele clasice. De exemplu, daca bugetul nu este atent repartizat si urmarit in fiecare etapa, poate fi foarte usor depasit.

In acest caz, in calitate de constructor, puteti pierde mii si chiar milioane de euro, din depasiri de buget si/sau nerespectarea termenului de finalizare .

Iata cat de simplu eliminati toate aceste riscuri:
DEMO:
Cum controlati simplu si eficient etapele unei constructii
Asta Powerproject este un program special pentru realizarea si urmarirea graficelor de lucrari dedicate industriei constructiilor si infrastructurii, modern, usor de utilizat, scalabil in functie de necesitati si accesibil.
Click aici pentru Oferta de pret sau mai multe detalii!

AVANTAJE:
- Puteti face inregistrarile de progres ale activitatilor declarand cantitatea pusa in opera pana la data de raport;
- In completarea analizei CPM, urmariti proiectul prin metoda lantului critic;
- La nivel de activitate puteti pune in evidenta cantitatea de lucrari, costurile cu manopera, utilajele si materialele;
- Materialele sunt alocate activitatilor precizand cantitatea necesara, costurile acestora fiind calculate pe baza pretului unitar declarat;
- Puteti calcula durata activitatilor bazandu-va doar pe cantitatea de lucrari si randamentul propus;
- Dispuneti de template-uri pentru generarea rapoartelor de proiect in format Excel sau HTML, usor de personalizat sau modificat.
Cu ajutorul Asta Powerproject realizati grafice de lucrari atat pentru proiecte simple, cat si pentru proiecte complexe, in faza de licitatie, oferta, dar si ulterior in faza de executie a proiectului. Programul dispune de multiple functii de urmarire, analiza si raportare.

CADexpert® NET SRL

0737 015552
office@cadexpert.eu
www.cadexpert.eu
Campanie realizata de IBC Focus - ConstructEmailing