Solutii de la ASSA ABLOY Entrance Systems
Albany RR3000 Visio

Astazi, o usa de inalta performanta combina functionarea perfecta cu designul modern. Construita dupa ultima tehnologie Assa-Abloy, usa RR3000 Visio este extrem de rapida (viteza de 2,1 m/s), de rezistenta si de luminoasa.

Design-ul modern si elegant se datoreaza geamului de dimensiuni mari, fabricat din acrilonitril stiren (SAN), cu o claritate foarte buna. Astfel, montata pe fatada cladirilor, usa va aduce un aport mare de lumina naturala.

La modelul de baza puteti adauga:

Maximum de transparenta si transluciditate: peste 70 %
Geamuri mari, cu claritate sporita, din policarbonat (PC), fixate in profile de aluminiu anodizat.
Ideala pentru showroom-uri si spatii de prezentare.


Arhitecti - Expertiza pentru alegerea sistemelor de acces de care aveti nevoie


Suntem aici pentru dumneavoastra.
ASSA ABLOY va poate asista in alegerea unei solutii eficiente de acces, inca de la stadiul initial al planului dumneavoastra. Brandul Albany dispune de o gama larga de produse care si-au dovedit utilitatea in practica si care ofera solutii specializate pentru orice fel de aplicatie. O echipa de specialisti va sta acum la dispozitie, analizeaza cerintele si necesitatile si va ofera sfaturile de care aveti nevoie.

ASSA ABLOY Entrance Systems are unul dintre cele mai importante parteneriate cu comunitatea arhitectilor. Arhitectii joaca un rol cheie in procesul de alegere a unui sistem de acces sigur, eficient si cu design potrivit, care se ridica la asteptarile utilizatorilor finali. Specialistii noștri va pot asista la fiecare pas in alegerea sistemului de acces potrivit.



Sisteme de acces pentru unitati de productie

ASSA ABLOY Entrance Systems va pune la dispozitie usi automate, produse de brandurile de top - Besam, Crawford si Albany.

Usile noastre separa mediile din interiorul facilitatilor de productie. Acestea micsoreaza riscurile de contaminare in cadrul camerelor curate, mentin temperatura optima, protejeaza alimentele aflate in zonele de depozitare la rece si protejeaza muncitorii si echipamentele in zonele aglomerate, cu trafic mare.


Centre de Distributie si Logistica

ASSA ABLOY Entrance Systems va pune la dispozitie de la usi pietonale, usi industriale, solutii de andocare, adaposturi, module de incarcare, pana la usi cu viteze mari, sisteme de acces automate pentru fiecare parte a operatiunilor pe care le intreprindeti.

Produsele noastre pot servi tuturor intereselor afacerii dumneavoastra, daca aceasta presupune transportul marfurilor din exterior in interior si invers.

Va ajutam sa cresteti eficienta in cadrul afacerii dumneavoastra si sa sporiti precizia de livrare.


Albany
RR300 Cleanroom

Obiectivul unei usi care este pozitionata intr-o zona curata este de a preveni infiltrarea aerului si de a micsora imprastierea particulelor din aer.

Albany RR300 Cleanroom este etansa, mentinand presiunea la cote minime atunci cand usa este inchisa. Este confectionata din oxel inoxidabil, cu suprafete netede, usor de curatat.


Crawford
OH1042P

Este o usa sectionala suspendata care dispune de un design modern, robust si flexibil.

Crawford OH1042P este ideala pentru zonele care
necesita izolare termica si o usa etansa, cum ar fi:
depozite, centre de logistica si alte spatii
comerciale.



Besam
PowerSwing

Este o usa rabatabila cu design robust si rezistent,
creata special pentru sisteme de acces din zone aglomerate si care necesita usi de dimensiuni
mari.

Dispune de un motor silentios, inchis intr-o carcasa cu design placut. Poate fi folosita in spitale, banci, hoteluri etc.



contact

pentru informatii va rugam contactati

Silviu Gata
Sales and Service Manager
ASSA ABLOY Entrance Systems

Tel: +4 0736 444 399
Email: Silviu.Gata@assaabloy.com


ASSA ABLOY Entrance Systems este un furnizor de top de soluții automatizate de acces, pentru un flux eficient de mărfuri și persoane. Cu brandurile noastre de produse recunoscute la nivel global Besam, Crawford, Megadoor și Albany, oferim produse si servicii capabile sa satisfacă nevoile utilizatorului final, pentru operațiuni convenabile și durabile în condiții de inalta siguranță si securitate.

ASSA ABLOY Entrance Systems este o divizie in cadrul ASSA ABLOY.

Vizitati site-ul ASSA ABLOY Entrance Systems | Pentru dezabonare va rugam sa apasati aici