Soft hotelier all-inclusive
te ajuta sa-ti cuceresti simplu clientii
Astazi, impresiile circula pe internet mai repede ca niciodata, iar sa castigi un singur client in domeniul hotelier inseamna sa castigi recomandari in lant. In acest scop a aparut pe piata Vilicotel- versiunea de ultima ora a softurilor hoteliere.

Vilicotel nu este doar o agenda care inregistreaza si gestioneaza cazarile, ci si "un strateg" care te ajuta sa-ti castigi si sa-ti fidelizezi clientii.
1
Fata de softurile clasice, Vilicotel retine cerintele personalizate ale clientilor tai.

DEMO: Vezi cat de simplu se utilizeaza Vilicotel!
2
Fata de alte softuri, iti ofera rapoarte care te ajuta sa iti planifici actiunile de marketing si nu numai in urmatoarea perioada.



Solicita aici oferta pentru softul Vilicotel!
Garantam cel mai bun pret de pe piata!
Ce face mai exact softul hotelier Vilicotel:
Administreaza simplu si personalizat camerele / Administreaza clientii cu orice tip de cerinta / Gestioneaza preturile si emite facturi / Efectueaza rezervari on-line / Trimite newslettere catre clienti sau potentiali clienti / Asigura arhivare si protectie / Asigura interfata pentru centrale telefonice / Realizeaza rapoarte / Include sisteme POS
... si poate fi configurat pentru orice ai tu nevoie.
Mai multe detalii
Gestioneaza SIMPLU comenzile clientilor si stocurile restaurantului!

Modulul pentru restaurant Vilicorest ia in calcul toate posibilitatile si scenariile care pot aparea zilnic in restaurantul tau. Comenzile sunt inregistrate cu un singur click, stocurile gestionate extrem de usor, lucreaza cu ingrediente, retete si nu numai.
Solicita aici detalii sau cea mai buna oferta!
Softurile Vilicotel si Vilicorest sunt utilizate cu incredere in inima turismului de iarna - Austria

Ambo Systems SRL

0364.401.253
vanzari@ambo.ro
www.ambo.ro
Campanie realizata de IBC Focus - ConstructEmailing