Trecerea de la cofrajele de lemn la cofrajele metalice e urmatorul pas spre automatizarea procesului de executie pentru ca, fata de cele din lemn, cofrajele metalice performante se monteaza aproape singure si de 2 ori mai repede.

Daca ai de montat un planseu de bloc si folosesti cofraje din lemn, cu 5 muncitori il termini in 5 zile. Daca folosesti cofrajele Alumecano il termini in 2 zile cu acelasi numar de muncitori. In plus, acestea sunt 80% recuperabile, ceea ce iti reduce, per total, costurile cu cel putin 50%.
Cere aici Fisa Tehnica a cofrajelor metalice inovatoare Cofraje metalice Alumecano vs. Cofraje Lemn
Montaj cu 50% mai rapid: pentru ca sunt sisteme de tip Lego, iar elementele se imbina exact in furca; castigi 1 din 2 zile de lucru
Iesi de 2 ori mai ieftin: pentru ca 80% din materialul folosit la cofrare se recupereaza. Mai putin material, mai putine costuri
Mai usor de manipulat: fiind goale pe dinauntru, sunt mult mai usoare decat cele din lemn
Extrem de rezistente in comparatie cu cele din lemn care se distrug usor Facilitati: Sistemele Alumecano nu au nevoie de repopire, grinda de sprijin fiind in contact direct cu betonul.
Click aici pentru o oferta de pret personalizata
Alumecano este sistemul ideal de cofrare recuperabil pentru realizarea de dale masive, armaturi reticulare care poate fi folosit si pentru realizarea tavanelor casetate.
MECANOFLEX: ALUCUBETAS:

Singurele sisteme recuperabile de pe piata pentru planseele structurilor pe cadre. Cu traverse proiectate pentru a fi suprapuse in ambele directii, se adapteaza la toti parametrii, indiferent de neregularitatile lor.
Sistem de cofrare recuperabil pentru realizarea planseelor casetate, prin utilizarea casetelor recuperabile din polipropilena injectata. Cu sisteme speciale pentru diferite nervuri cerute pe piata care indeplinesc normele de prevenire a incendiilor.
Grupul Alsina este una dintre principalele societati multinationale din sectorul cofrajelor, cu peste 60 de ani de experienta. Oferim solutii practice pentru orice tip de proiect:
cofraje orizontale pentru plansee si radiere, cofraje cu rama metalica pentru pereti si pereti pe o fata, pentru stalpi drepti si circulari, rezervoare si bazine circulare, cofraje speciale pentru poduri si tuneluri, cofraje cataratoare si console, elemente de siguranta si accesorii. Cere mai multe detalii.

COFRAJE ALSINA ROMANIA
Soseaua Giurgiului nr.1,
Ghimpati, Jud. Giurgiu
Tel: 0246 276 280 | Fax: 0246 276 281
Web: www.alsina.ro
Email: romania@alsina.com
Campanie realizata de IBC Focus.