Nu se vede bine emailul? Apasa aici pentru versiunea online.
Apasati aici pentru a citi mai multe
Ultimele spatii disponibile la târgul Confort Construct & Instal 2017
16 – 19 martie 2017 – Expo Arad
Cel mai important târg de construcții și instalații din vestul țării

70 de firme din România și Ungaria și-au rezervat deja standuri la târgul internațional de construcții și instalații Confort Construct & Instal, aflat anul acesta la a XXIII-a ediție. Evenimentul va fi organizat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad în perioada 16–19 martie 2017, la complexul Expo Arad. Ediția precedentă a reunit 80 de firme din România și Ungaria care au expus pe o suprafață de 4.000 mp, târgul fiind vizitat de peste 4.000 persoane, specialiști, agenți economici și public larg.

Intrati aici pentru mai multe detalii

Ofertă bogată de produse și servicii
În cadrul târgului vor fi expuse tehnologii și materiale de construcții folosite pentru proiectarea, construcția, renovarea sau modernizarea construcțiilor civile și industriale, mobilier și decorațiuni interioare, instalații sanitare, termice și electrice, echipamente de climatizare și condiționare a aerului, tehnologii și echipamente de producere apă caldă și energie electrică din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii și echipamente de pază și protecție.

Eveniment dedicat interacțiunii dintre expozanți și vizitatori
Prezența Dumneavoastă la Confort Construct & Instal 2017 este o dovadă pentru vizitatori că existați pe piață și că sunteți un partener viabil pentru încheierea unei afaceri. Contactul direct cu clientul, posibilitatea de a vedea produsul și a solicita informații, prezentarea avantajelor și compararea cu produse și servicii similare, obținerea de informații referitoare la așteptările pe care le au clienții, sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le puteți obține prin participarea la târg și care să vă diferențieze de concurență.

Oportunități de afaceri pentru firmele participante
CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2017 este o platformă la dispoziția celor care își desfășoară activitatea în acest important sector economic, o bună oportunitate pentru firme de a-și prezenta vizitatorilor oferta de produse și servicii și a găsi clienți noi, de a participa la întâlniri de afaceri între firme românești și străine, de a audia prezentări pe teme de specialitate.

Noutăți și informații utile pentru vizitatori
Confort Construct & Instal dă în fiecare an startul în domeniul construcțiilor și instalațiilor. Vizitatorii de specialitate și publicul larg se vor putea informa despre cele mai noi tendințe, tehnologii și materiale, vor avea posibilitatea de a discuta cu reprezentanții firmelor expozante și de a compara ofertele acestora, de a stabili noi contacte și de a încheia contracte.

Vă așteptăm la
CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2017 – SĂ CONSTRUIM ÎMPREUNĂ

Cimi Enache
Telefon: 0730.188 291
Email: cimi.enache@ccia-arad.ro
Doina Vasilescu
Telefon: 0730.188 292
Email: doina.vasilescu@ccia-arad.ro
Campanie realizata de IBC Focus prin ConstructEmailing.
Daca nu mai doriti sa primiti cele mai bune oferte apasati aici pentru a va dezabona.