Vezi versiunea online

Finisajele din lemn natural pot fi declarate unele dintre cele mai frumoase materiale de design interior iar acum, avand clasa de reactie la foc A2-s1,d0 (practic incombustibile) conform standardului EuroClass, pot fi utilizate pe scara larga ca finisaje interioare, inclusiv in spatii aglomerate, cum ar fi: sali de spectacole, sali de conferinta, sali de concerte, cinematografe, amfiteatre, hoteluri, biblioteci, alte cladiri administrative ori spatii rezidentiale.

Un alt avantaj cert al utilizarii panourilor Gustafs, il reprezinta sistemul constituit din placa propriu-zisa si profilele din aluminiu, destinate fixarii lor pe pereti sau tavane, sistem care ofera o varietate larga de aplicatii si optiuni de design.

Gratuit: Mostra panou Gustafs Scandinavia
 

  Avantajele plafoanelor din gips cu fibre din lemn:  
Rezistenta la foc

Respinge raspandirea focului
Acustica impecabila

Asigura perceptia nedistorsionata a sunetelor
Rezistenta la schimbarile de temperatura

Compozitia de gips asigura stabilitatea formei in fata variatiilor de temperatura si umiditate
Design fara limite

Aspectul natural al lemnului si flexibilitatea in crearea modelelor confera posibilitatea unor modele extraordinare
 
Solicitati Oferta de pret/ Mai multe detalii
 
Plafoanele Gustafs Scandinavia sunt ideale pentru:
Sali de conferinta | Hoteluri | Birouri | Centre comerciale | Spitale | Birouri
si nu doar atat

Click aici: Galerie foto Gustafs Scandinavia
Cu siguranta au fost multe situatii in care ati fost deranjat de sunetele mult prea puternice pe care a trebuit sa le suportati intr-o incinta in care v-ati aflat la un moment dat, fie ea sala de spectacol, magazin, restaurant sau chiar birou.

Sistemul de panouri acustice Gustafs, realizat prin utilizarea panourilor cu diverse tipuri de perforatii, in combinatie cu vata minerala si spatiile de aer, este utilizat tocmai pentru a va feri de acest disconfort, avand rolul de absorbant de sunet. Se urmareste astfel eliminarea sunetelor nedorite dar si asigurarea unei intensitati confortabile a sunetelor in spatiile respective, in functie de destinatia lor.

Toate acestea se pot obtine prin realizarea unui echilibru optim intre zonele de perete sau tavan placate cu panouri absorbante si zonele placate cu panouri reflectante ori difuzante.
Soseaua Gherase Nr 66 - 70, Sector 2, Bucuresti
Tel: 021 242 2694 / 242 2698
Mobil: 0723 366 086
Email: marketing@histriainternational.ro
Web: www.histriainternational.ro

Daca nu mai doriti sa primiti emailuri va rugam sa apasati pe dezabonare

Campanie realizata de IBC Focus.