ELIS PAVAJE
Și tu poți avea o amenajare exterioară demnă de paginile unei reviste, cu noile produse Elis Pavaje!
Elis Pavaje, liderul pieței pavajelor din România, lansează cel mai nou catalog de produse, valabil pentru perioada 2016 – 2017, îmbogățindu-și astfel oferta cu încă 13 produse față de anul trecut. Ediția de anul acesta aduce un plus în materie de accesibilitate, acum fiind mai ușor ca niciodată să găsești produsele potrivite pentru o amenajare exterioară demnă de paginile unei reviste home & deco! Catalogul este disponibil pentru download aici >>
Portofoliul de produse Elis Pavaje cuprinde peste 125 de modele de pavele rezidențiale și industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheti și produse ornamentale din beton disponibile în mai multe variante de dimensiuni și culori.
ELIS PAVAJE
În cei 25 ani de activitate, Elis Pavaje s-a implicat în numeroase lucrări publice de mare anvergură. Cea mai recentă amenajare exterioară a fost realizată pentru ParkLake Shopping Center, noul centru comercial din București. Alte lucrări de anvergură realizate sub emblema Elis Pavaje sunt modernizarea centrului vechi al municipiului Alba Iulia, amenajarea exterioară a Sălii Polivalente din Cluj și a Cluj Arena, precum și a celui mai mare și modern parc acvatic cu ape geotermale din țară, Therme București.
ELIS PAVAJE
Povestea primului producător de pavaje din România a început în 1991, în Alba, cu câteva modele importate din Germania iar, în prezent, Elis Pavaje oferă un sistem complet de produse și servicii de înaltă calitate, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la consultanță și proiectare, până la transport, montaj și întreținerea și curățarea pavajelor.
ELIS PAVAJE   BLOG ELIS PAVAJE   FACEBOOK ELIS PAVAJE
Daca nu se incarca pozele va rugam sa apasati aici | Pentru dezabonare instant accesati acest link.